blog

Outdoor cocktail party organiseren

De zomeravonden zijn zeker nog niet voorbij en er kan dan ook ongetwijfeld een outdoor cocktail party georganiseerd worden. Kies dan ook een leuk bijpassend thema voor één van de laatste zomeravonden om helemaal uit te pakken. Hierbij kun je denken aan een Ibiza thema of een white party. Dit is natuurlijk altijd goed en ook te realiseren als je op de korte termijn een outdoor cocktail party wilt organiseren. Daarnaast is er natuurlijk ook nog een goede en leuke locatie nodig en niet te vergeten, de cocktails. Lees dan snel verder voor handige tips. 

De locatie en aankleding

Wanneer je een cocktailparty geeft wil je natuurlijk dat mensen de ruimte hebben om lekker te kunnen dansen, maar daarnaast is het ook erg fijn als je ergens rustig kunt zitten. Voornamelijk aan het begin van de avond, als iedereen nog in de stemming moet komen, is het fijn als je een rustige zitplek hebt gecreeerd. Dit kun je bijvoorbeeld doen door verschillende zitplekjes te maken met bijvoorbeeld een leuk bistroset. Ook overige tuinmeubels kun je natuurlijk ook leuk neerzetten en met leuke accessoires en aankleding in het thema een gezellige sfeer creëren. 

De cocktails

Bovendien zijn de cocktails natuurlijk ook erg belangrijk op een outdoor cocktail party. Hiervoor is het dan ook leuk om je thema door te voeren in de cocktails. Dit kun je op erg veel verschillende manieren doen, zoals cocktails in een bepaalde kleur of met een toepasselijke naam. Verder zijn zomerse cocktails natuurlijk altijd goed bij een outdoor cocktail party. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om cocktails te maken die jij en je gezelschap lekker vind en deze een leuke tropische naam geven. 

Kortom, een outdoor cocktail party organiseren hoeft niet moeilijk te zijn en veel tijd in beslag te nemen. Je kunt het gemakkelijk in de tuin vieren door er een leuk thema aan te koppelen en lekkere cocktails te schenken. Uiteindelijk wordt het dan een gezellig feestje op een mooie zomerse avond.