blog

Cocktail gerelateerde cadeaus voor de komende feestdagen

Dol op cocktails? Dit zijn de leukste cadeaus voor de feestdagen
Ben jij dol op cocktails en ben je op zoek naar een kerstgeschenk dat cocktail gerelateerd is? Er zijn diverse leuke geschenken met een cocktail thema om tijdens de feestdagen aan jezelf of iemand anders te schenken. Wij zochten uit wat de leukste cocktail gerelateerde cadeaus voor de feestdagen zijn en hebben ze voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en ontdek meer!

Geef een cocktail kerstpakket
Wat zeker een leuk idee is, is kerstpakketten bestellen met een cocktail thema. Denk aan een kerstpakket met een cocktailshakerset, lekkere borrelnootjes en borrelhapjes en alles wat er niet mag ontbreken tijdens het maken van de lekkerste cocktails. Met een cocktail kerstpakket zal je altijd de juiste snaar weten te raken.

Een boek over cocktails maken
Er is niets leuker dan het geven van een coctailboek voor de feestdagen. Zo kan de persoon aan wie je het boek geeft zelf de lekkerste cocktails maken. Het is het ideale cadeau voor iemand die een groot liefhebber van cocktails is en graag wat meer wilt experimenteren met het mixen van verschillende smaken.

Een cocktail smoker
Een cocktail smoker is een speciaal product waarmee je cocktails een rokerige smaak kunt geven. Zo kan de gehele cocktail gerookt worden, enkele bestanddelen ervan of koud gerookt geserveerd worden. Je hebt vast wel eens gebarbecued en kunt je misschien wel herinneren hoe je shirt rook toen je naast de grill stond. Hierbij werd het shirt niet blootgesteld aan de hitte van de gril, maar aan de aroma’s van de rook. En het aroma is 90% van de smaak. Dit is zeker een leuk cadeau voor iemand die al meer ervaring heeft met het maken van cocktails.

Een cocktail journal
Ook een cocktail journal is een erg leuk cadeau om tijdens de feestdagen te geven. Misschien heb je vast wel eens een lekkere cocktail gemaakt die je graag wilt onthouden. Wat je dan kunt doen, is het recept opschrijven in een speciale cocktail journal. Zo kun je altijd dat ene lekkere recept terugvinden als je cocktails gaat maken.

Set met cocktailglazen
Voor iemand die graag cocktails maakt, is een set met goede cocktailglazen onmisbaar. Er zijn diverse soorten sets met cocktailglazen verkrijgbaar, waardoor je altijd wel een set kunt vinden die precies bij de betreffende persoon past.

Wij wensen je veel succes met het zoeken van een cocktail gerelateerd cadeau voor de feestdagen.